Workshop Positionering als Geestelijk Verzorger / Theoloog!


 

 

 

 

 

Workshop Positionering als Geestelijk Verzorger / Theoloog!:

Op 7 maart 2017 weer een gastcollege Positionering aan Master studenten Geestelijke Verzorging aan de Rijksuniversiteit Groningen mogen geven. Mooi als men dan aangeeft het zeer inspirerend te hebben gevonden.

Op 22 maart 2016 gaf ik een interactief gastcollege aan de Universiteit van Groningen voor master en pré master studenten Geestelijke Verzorging getiteld: Positionering waarom zou ik?

Op 31 maart 2015 gaf ik een workshop aan studenten van de Rijks Universiteit Groningen (RUG) met als titel: Workshop Positionering als Geestelijk Verzorger / Theoloog! Positionering als noodzakelijk kwaad of inhoudelijk uitdaging? In de workshop werd op interactieve wijze een proces in gang gezet dat leidde tot inzicht in het waarom van – en een eerste aanzet tot het met passie uitvoering geven aan – positionering als inhoudelijke uitdaging.


Reacties workshop Positionering van Geestelijk Verzorgers/Theologen/Religiewetenschappers 23 september 2014:

  • “Gidie is voor mij herkenbaar door zijn creatieve, bevlogen  en professionele manier van werken. Hij liet mij steeds wat verder kijken dan dat ik zelf kon zien. Daarnaast maakte hij helder wat hoofdzaak en bijzaak is, waardoor ik het overzicht niet verloor. Als je als zelfstandig ondernemer begint is zo’n steun zeer welkom. Voor mij was Gidie een soort ‘Tomtom, die niet alleen de weg wijst maar je ook het mooie langs de kant van de weg laat zien’. Door de werkwijze van Gidie kreeg ik meer (zelf) vertrouwen en bleef ik geïnspireerd.”
    Madelinde Krantz, Geestelijk Verzorger
  • “Ik kijk terug op een leerzame workshop.”
    Mieke van ’t Hoog, Religiewetenschapper/Onderzoeker

 

 

Naar overzicht alle projecten.