The Connection Room

the-connection-room-gidie-ritzerveld-management-zutphen

The Connection Room – Intergrative platform on religion and social change

Een onafhankelijk bureau gericht op het faciliteren van multidisciplinaire samenwerking van betrokken (o.a. politiek, wetenschappelijk, sociaal maatschappelijk en bestuurlijk) stakeholders op besluitvormend niveau dat leidt tot creatieve én praktische inzichten én concrete handelingsperspectieven.
De Connection Room is gespecialiseerd in het onderwerp Religie en Sociale Verandering.

www.connectionroom.eu

expertmeeting-ritzerveld-management-ritzerveld-coaching-zutphen-2

Expertmeeting April 2015

expertmeeting-ritzerveld-management-ritzerveld-coaching-zutphen

Expertmeeting April 2015

 


Expertmeeting over het Vluchtelingenvraagstuk

Op 2 juni 2017 werd een succesvolle eerste expertmeeting over het Vluchtelingenvraagstuk uitgevoerd bij het Wetenschappelijk Instituut van het CDA met deelnemers o.a. uit: de landelijke politiek, academici en uit de wereld van ontwikkelingssamenwerking. De gehanteerde scenario methodiek bracht nieuwe inzichten en schetste de contouren van mogelijk scenario’s, zeer tot tevredenheid van de deelnemers!

 


2e expertmeeting over het Vluchtelingen/Migratie Vraagstuk.

Vrijdag 17 november 2017 2e expertmeeting bij het Wetenschappelijk Instituut van het CDA, over het Vluchtelingen/Migratie Vraagstuk (samen met Frank Ubachs van The Connection Room) mogen verzorgen. Erg enthousiaste deelnemers: Pieter Jan Dijkman (directeur van het WI van het CDA), Marieke Mol (Ministerie van Buitenlandse Zaken), Femmy Bakker de Jong (ICCO), Ad Coren (Maritiem onderzoeker in West Afrika)) en Hege Knaven – van Dijke (Internationaal secretaris CDA) met als resultaat mooie en verrassen eerste contouren van 4 mogelijke scenario’s. Onze aanpak werd als goed – en vernieuwend beoordeeld. In januari volgt de 3e expertmeeting met de nadere concretisering!

 

 

 

Naar overzicht alle projecten.